Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2016 14:04

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde büyük gün yarın

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı törenle yarın açılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde büyük gün yarın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılacağı törenle yarın açılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla, birçok özelliği ile dünya ve Türkiye’nin mühendislik tarihi için büyük bir kilometre taşı olma niteliğindeki Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nun açılış töreni, 26 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Başbakan Binali Yıldırım’ın iştirakleriyle gerçekleşecek törende, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife, Bosna Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif, Sırbistan Başbakan Yardımcısı Rasim Ljajic, Gürcistan Başbakan Birinci Yardımcısı Dimitri Kumsisihvili’nin yanısıra çok sayıda ülkenin ulaştırma ve ekonomi bakanları da hazır bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, törene iştirak edecek olan Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov ve Bosna-Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç ile ayrıca ikili görüşmeler yapması öngörülüyor. Görüşmelerde, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alınacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...