Tgrt Haber
07 Aralık 2021 12:06

Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti ne zaman düzelecek?

Yemeksepeti uygulamasına ve web sitesine girişlerde sorun yaşanıyor. Yemek ve market siparişi vermek isteyen kullanıcılar arıza ekranıyla karşılaşırken ''Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti ne zaman düzelecek?'' soruları gündeme geldi.

Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti ne zaman düzelecek?
yemeksepeti,banabi

Yemeksepeti web sitesine giren müşteriler ''Sistemde teknik bir problem oluştu, teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler'' açıklamasıyla karşılaşıyor. Yemeksepeti ve Banabi mobil uygulaması girmeye çalışanlar ise ‘’Bir hata oluştu, lütfen tekrar deneyiniz’’ uyarısıyla karşılaşıyor. Pek Yemeksepeti neden açılmıyor? Yemeksepeti hackenlendi mi? 

YEMEKSEPETİ ÇÖKTÜ MÜ? 

Yemeksepeti kullanıcıları sipariş vermek için siteye ya da mobil uygulamaya girdiklerinde teknik arsıza uyarı karşılaştı. Sosyal medya üzerinden arıza ekranının fotprafını paylaşan kullanıcılar ''Yemeksepeti neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?'' sorularına odaklandı. Adı sık sık hacklendi iddialarına karışan Yemelsepeti sitesine girmeye çalışan kullanıcılar ''Sistemde teknik bir problem oluştu, teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler'' açıklamasını görüyor. 

YEMEKSEPETİ NE ZAMAN DÜZELECEK? 

Yemeksepeti ile ilgili sorun bir süredir devam ederken henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yemeksepeti mobil uygulaması ve web sitesinin ne zaman düzeleceği bilinmiyor. Sosyal medyada ''Yemeksepeti hacklendi'' mesajları paylaşılıyor. 

Yemeksepeti çöktü mü, neden açılmıyor? Yemeksepeti ne zaman düzelecek?

YEMEKSEPETİ HACKLENDİ Mİ? 

Geçtiğimiz haftalarda Yemeksepeti hacklendi iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Mesut Çevik isimli kullanıcı Yemeksepeti’nin hackelendiğini ve hackerlerin kendine mail yoluyla ulaştıklarını paylaşmıtı. Hackerlerın Nevzat Aydın’a ulaştıkları ve aralarında geçen konuşmayı paylaştıkları gündeme gelirken ''Merhaba Nevzat. Sana kötü haberlerimiz var, yeniden hacklendiniz. Elimizdeki verilen 2021 Mart ayındaki sızıntıdan kalma olmadığını kanıtlamak için sana 2021 Nisan ayından sonraki bazı verileri gönderiyoruz. Lütfen dikkatlice oku ve bize hemen dönüş yap’’ mesajını çok konuşuldu. Bitcoin karşılığı bilgileri paylaşmayacaklarını belirten hackerlar ellerinde 30 milyon satırdan fazla bilginin ellerinde olduğunu iddia etti.  

Yemeksepeti iddiaları reddederken ''Yemeksepeti olarak bu tip yasadışı talepleri değerlendirmeye dahi mümkün olmadığını belirterek, konuyla ilgili tüm resmi kurumları bilgilendirdiğimizi ve yasal süreci başlattığımızı ifade etmek isteriz.Yemeksepeti olarak kullanıcı verilerini korumanın en temel önceliğimiz olduğunu ve bu kapsamda siber güvenlik tedbirlerimiz en üst düzeyde aldığımızı vurgulamak isteriz'' açıklamasını yaptı. 

Yemeksepeti kullancıları 7 Aralık öğle saatlerinde erişim sorunu yaşıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...