Tgrt Haber
07 Aralık 2021 12:09

Yemeksepeti'ne erişim sıkıntısı: Uygulama ve internet sitesi teknik arıza veriyor

Türkiye'nin en çok kullanılan online yemek siparişi sitesi yemeksepeti'ne erişim sıkıntısı yaşıyor. Sipariş vermek isteyen kullanıcılar siteye ve mobil uygulamaya girdiğinde 'Teknik arıza' uyarısı ile karşılaşırken yetkililerden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Yemeksepeti'ne erişim sıkıntısı: Uygulama ve internet sitesi teknik arıza veriyor
yemeksepeti,teknik arıza,erişim sorunu

Yemeksepeti internet sitesi ve mobil uygulamasında erişim sorunu yaşanıyor. Siteye ve uygulamaya girmek isteyen kullanıcılar, "Teknik arıza, sistemde teknik bir problem oluştu" uyarısı ile karşılaşıyor. 

Sipariş vermek isteyenler "Teknik arıza, sistemde teknik bir problem oluştu. Teknik ekibimiz bu konuyla ilgileniyor. En kısa sürede sorunu çözüp aranıza döneceğiz. Sabrınız için teşekkürler" yazısını görürken yetkililerden henüz konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Daha önce hackerlar tarafından kullanıcılar ile tüm çalışanların bilgilerinin çalındığı iddia edilen platformda, güvenlik ihlali rastlanmadığına ilişkin açıklama yapılmıştı. 

Yemeksepeti'ne erişim sıkıntısı: Uygulama ve internet sitesi teknik arıza veriyor

YEMEKSEPETİ TEKNİK DESTEK HATTI

Yemeksepeti müşteri hizmetleri numarasını arayarak restoran destek hattına bağlanabilirsiniz.

Yemek sepeti müşteri hizmetleri numarası: 0212 359 18 00

YEMEKSEPETİ HAKKINDA

Yemeksepeti, çevrimiçi yemek siparişi sitesidir. 2001 yılında kurulan site, 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir ve günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. Yemeksepeti, 2020 yılında 32 bin 437 yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı. Bu restoranların %82’sini yerel ve tekil işletmeler oluşturmaktaydı. Şirketin web sitesinin yanında iOS ve Android uygulamaları da bulunmaktadır.

Yemeksepeti, Mayıs 2015'te online yemek sipariş platformu olan Delivery Hero'nun bünyesine katılmıştır.[5][6]Yemeksepeti Vale uygulaması ile paket servisi yapmayan restoranların, Yemeksepeti'nin kendi kuryeleri ile çalışabilmesi sağlanmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulunun 10 Ağustos 2021 tarihli raporunda, Yemeksepeti'nin "indirim yağmuru" adı altında müşterilerine sunduğu kampanyalarda, önce fiyatlara zam yapıldığını ardından da zamlı fiyat üzerinden indirim uygulandığını tespit etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...