Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 17:42 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 17:57

Böyle vicdansızlık görülmedi! Yeni doğan bebeği tarlaya bıraktı

Mersin'de bir kadın yolda sürüdüğü sırada bebek sesinin geldiği noktaya doğru ilerlerdi, tarlada yerde yatan 3-4 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek buldu. Bebek, ambulans hastaneye götürülerek gözetim altına alınırken, polis ekipleri bebeği bırakan şahıs ve şahısları bulmak için çalışma başlattı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Böyle vicdansızlık görülmedi! Yeni doğan bebeği tarlaya bıraktı
Mersin,Akdeniz,Bebek

Mersin'in Akdeniz ilçesinde yaşanan olay 'böyle vicdansızlık görülmedi' dedirtti. Dün akşam evine giden ismi öğrenilemeyen bir kadın, bölgede bulunan boş bir tarlada bebek sesi duydu.

SESE DOĞRU İLERLERDİ, KAHROLDU

Sese doğru giden kadın, tarlada yerde yatan 3-4 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek buldu. Hemen bulunduğu yerden bebeği alan kadın, çocuğu eve götürüp, bakmaya başladı.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kadının bugün yetkileri araması üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen bebek, gözetim altına alınmak üzere hastaneye kaldırılırken, çocuğu bulan kadında ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

Böyle vicdansızlık görülmedi! Yeni doğan bebeği tarlaya bıraktı

EKİPLER 'VİZDANSIZLARIN' PEŞİNDE

Polis, bebeği tarlaya bırakıp giden şahıs veya şahısları bulmak için çalışma başlattı. Bölgedeki vatandaşlar, çocuğun dün tarlada bir kadın tarafından bulunduğunu ve evine alındığını söylerken, sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...