Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2016 10:49

Yeniden başladı! Dumanlar yükseliyor!

Irak birlikleri, DEAŞ'ın elinde bulundurduğu şehri yeniden ele geçirmek için iki haftalık bir ara sonrasında Musul'a doğru ilerlemesini yeniden başlattı.

Yeniden başladı! Dumanlar yükseliyor!
musul,ırak,özel kuvvetler,musul son haberler,son dakika musul haberleri,musulda son durum,

Hava saldırılarıyla desteklenen Irak özel kuvvetleri, ordu birlikleri ve federal polis 5 mahalleye adımını attı. Patlamalar sonucu şehir genelinde dumanlar yükseldi .

Militanlar tarafından evlerine hapsedilen siviller ve kötü hava şartları aşırılık yanlısı grubun ülkedeki en son kalesini yeniden ele geçirmek için iki aydan uzun süren saldırılarda ilerlemeleri yavaşlattığı söylendi.

SALDIRI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 
Doğu Musul'daki özel kuvvetlerin komutanı olan Abdul-Wahab El-Saadi, doğudan ilerleyen terörle mücadele güçleri ile birlikte iki yeni cephe açacaklarını belirtti. Saldırıların ne zaman başlayacağı konusunda ayrıntı vermedi.
 
El-Saadi, Associated Press'e Salı günü verdiği röportajda kuvvetlerinin takviye birlikleri tarafından desteklendiğini söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...