Tgrt Haber
08 Nisan 2017 12:51

Yenikapı İhlas Medya'nın Demokrasi Marşı ile coşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saatler sonra Yenikapı’da yapacağı mitinge 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nı yazan arkadaşımız Hanefi Söztutan’ı da davet etti.

Yenikapı İhlas Medya'nın Demokrasi Marşı ile coşacak
demokrasi marşı,ihlas medya,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saatler sonra Yenikapı’da yapacağı mitinge 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nı yazan arkadaşımız Hanefi Söztutan’ı da davet etti. Cumhurbaşkanlığı Özel Kalemi’nden gelen davet üzerine Hanefi Söztutan, marşın bestecisi Necmi Çiçekçi ve seslendirme ekibinin de katılacağı Büyük İstanbul Mitingi'nde vatandaşlar Demokrasi Marşı ile coşacak.

İstanbul bugün yine tarihî günlerinden birini yaşayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda yapılacak ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde vatandaşla buluşacak. Saat 16.00’da başlayacak etkinlikle ilgili AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci şu bilgileri verdi: Sahnede 100 metrekarelik dev ekranlar olacak. Vatandaşlar 200’ü aşkın gemi ve vapurla buraya gelecek. Buradaki tablo “kardeşliğin resmi” olacak.  İstanbul, sadece Türkiye’de değil, dünyada toplanabilecek en büyük kalabalığı 7 Ağustos 2016’da burada yaşamıştı.

Yenikapı İhlas Medya'nın Demokrasi Marşı ile coşacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...