Tgrt Haber
06 May 2021 21:28

Yerli otomobil TOGG’u dolandırıcılığa alet ettiler

Dolandırıcılar bu sefer emellerine yerli otomobili alet etmeye çalıştı. Sözde hisse senetlerinin satışa sunulduğunu iddia eden dolandırıcılara karşı TOGG’dan uyarı geldi.

Yerli otomobil TOGG’u dolandırıcılığa alet ettiler
Yerli otomobil TOGG,Yerli otomobil TOGG dolandıcılık,

Dolandırıcılar farklı bir senaryo ile yine karşımıza çıktı. Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu’ndan hisse senetlerinin satıldığını söyleyerek vatandaşları dolandırmaya çalıştılar. Sosyal medya hesapları üzerinden reklam vererek vatandaşların ilgisini çekmeye çalışan dolandırıcılara karşı, TOGG resmi bir açıklama yaptı. 

“TAMAMEN DOLANDIRICILIK AMACI TAŞIMAKTADIR”
TOGG’dan yapılan açıklamada "Çeşitli sosyal medya platformlarında çıkan ve özellikle yurt dışında yaşayan yurttaşlarımızı hedefleyen ‘yatırım fırsatı’ duyurularının gerçekliği bulunmayıp TOGG ile herhangi bir bağlantısı yoktur, tamamen dolandırıcılık amacı taşımaktadır." İfadelerine yer verildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...