Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2018 12:12

Yılın en iyi haber sitesi: tgrthaber.com.tr

Özel Akademi Yeni Çizgi Koleji (AYÇ) tarafından düzenlenen 2018 yılının EN’leri arasında TGRThaber.com.tr 'Yılın En İyi İnternet Haber Sitesi' seçildi. TGRTHaber ise 'Yılın En İyi Haber Kanalı' seçildi.

Yılın en iyi haber sitesi: tgrthaber.com.tr
tgrthaber,ödül,en iyi haber sitesi,yozgat

AYÇ Koleji tarafından düzenlenen ve 3 ay boyunca il genelinde yapılan anket çalışmaları sonucu 2018 yılının EN’leri vatandaşlar tarafından kullanılan oylarla belirlendi.

EN İYİ HABER SİTESİ: TGRTHABER
Yaklaşık 8 bin oyun kullanıldığı anket sonucu Yozgat’ta TGRThaber.com 'Yılın En İyi İnternet Haber Sitesi',  TGRT Haber ise ‘Yılın En İyi Haber Kanalı' seçildi.

2018 yılında spordan sanata, edebiyattan medyaya Türkiye’nin ve Yozgat’ın enlerinin seçildiği etkinliğin ödül töreni Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu ödül töreninde TGRT Haber adına ödülü İhlas Haber Ajansı Sivas Bölge Müdürü Göktürk Fırat, Yozgat İl Emniyet Müdürü Seçgin Çengeloğlu’nun elinden aldı. 

TGRT Haber’den yana oy kullandıkları için Yozgat halkına teşekkür eden Göktürk Fırat yaptığı konuşmada, “Bir eğitim kurumu tarafından bu özel ödülü almak çok daha anlamlı oluyor. AYÇ okullarının yanı sıra tüm Yozgat halkına da teşekkür etmek istiyorum. Çünkü tercihlerini TGRT Haber’den yana kullandılar. Bize yükledikleri sorumlulukların farkındayız. Bu sorumlulukla doğru ve güzel haberleri evlerinize taşımaya devam edeceğiz” dedi. 


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...