Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Mart 2015 09:11

Yıllar sonra gelen ifade çocukların katilini ortaya çıkardı

İstanbul'da 14 yıl önce kaybolan 2 çocuğun öldürüldüğü, cinayet zanlısının da ölen çocukların babasının sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Yıllar sonra gelen ifade çocukların katilini ortaya çıkardı
kayıp, çocuk, sevgili, Pendik,İstanbul

Pendik'te 23 Aralık 2001 günü ekmek almak için evden çıkan Derya (8) ve Deniz (6) Güldane ortadan kayboldu. Anne Ayten Güldane o tarihten sonra çocuklarını bulmak için polise başvurdu. Televizyonlara çıkarak çocuklarını aradı. Ayten Güldane o dönem çocuklarını boşanmak üzere olduğu eşinin kaçırdığını da iddia etti. Ancak çocuklar bir türlü bulunamadı. 
14 YIL SONRA İFADE VERDİ
Yıllardır tozlu raflarda duran olay dosyası bir tanığın ifadesiyle tekrar açıldı. 26 yaşındaki bir kadın, polise giderek, çocukların kaybolduğu hafta yaşadığı bir olayı anlattı. O dönem 12 yaşında olan görgü tanığının iddiasına göre, çocukların kaybolduğu hafta bir çöp konteynerine 2 poşet taşıyan bir kadın kendisinden yardım istedi. Genç kadın, çöpe atılan o poşetlerde, çocukların cesetlerinin olabileceğini öne sürdü. Görgü tanığının polise verdiği bilgide, kadının davranışlarının çok şüpheli olduğunu ve kimseye bir şey söylememesi için kendisini tembih ettiğini dile getirdi. 
ELİNDEKİ POŞETLERİ ÇÖP KONTEYNERİNE ATTI
Yıllardır vicdan azabı çektiğini belirten sürpriz tanık, "Gülhan G. tedirgin ve telaşlıydı. Ellindeki poşetleri taşıyamadığını söyleyerek benden yardım istedi. Poşetleri çöp konteynırına attı. Poşetlerde cesetler vardı. Daha sonra da bana bu konudan kimseye bahsetmememi söyleyerek tehdit etti. Çocuk olduğum için çok korktum. Daha sonra da konteynerin koktuğunu belirterek belediyeye aldırttı. Bu olayı bir türlü unutamıyorum. Gülhan G. bir süre sonra çocukların babasıyla evlendi. Sanırım çocuklar önünde engeldi" dediği öğrenildi. 
Cinayet Büro dedektifleri, genç kadının verdiği eşkal bilgilerini değerlendirdi. Çalışmalarda, zanlının ölen çocukların babasının sevgilisi G.G. olduğu ortaya çıktı. Zanlının 2001'de Derya ve Deniz'in babasıyla ilişki yaşadığı, evlenmek için ise 2 çocuğu engel olarak gördüğü iddia edildi. Gözaltına alınan katil zanlısı emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...