Tgrt Haber
13 Ağustos 2022 09:45 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 12:07

Yine kadın cinayeti, yine dehşet: Karısını öldürüp kaçtı!

İstanbul'da bir kafe işletmecisi , tartıştığı karısını kurşuna dizdi. 5 el ateş ederek cinayet işleyen adam, daha sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yine kadın cinayeti, yine dehşet: Karısını öldürüp kaçtı!
kdın cinayeti,istanbul

Türkiye'de kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Kadıköy'deki bir kafe işletmecisi, tartıştığı eşini acımadan kurşuna dizdi. Karısına tabancayla 5 el ateş eden adam, daha sonra mekandan kaçarak uzaklaştı. Polis, olayın ardından inceleme başlattı.

Olay, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Süleyman Paşa Sokak üzerinde bulunan bir kafede gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafe işletmecisi olan 65 yaşlarındaki bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle kafede bulunan karısı M.A ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlendi. Kafe sahibi, tartıştığı karısı M.A'yı 5 el ateş ederek ağır yaraladı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Karısını vuran şahıs, işlediği cinayetin ardından olay yerinden kaçtı. Hasteneye kaldırılan kadın ise, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtulamadı.

''TAM POLİSİ ARAYACAKKEN EŞİNİ VURDU'' 

Olayın yaşandığı saatte mekanın civarındaki vatandaşlardan biri, durumu şu şekilde özetledi:

“Biz köşede oturuyorduk, sonra kalktık buraya gelecektik. Tam gelirken silah sesi duyduk, ne oluyor derken insanlar kaçmaya başladı. Bazı insanlar mekanlara girerken bazıları kaçtı. Burada çalışan arkadaşlar söyledi, işletme sahibi karısını vurmuş. Burada garson olan arkadaşım var, tartışma çıktığında abi polisi mi arasak dediği sırada işletme sahibi karısını vurmuş” dedi. 

Yine kadın cinayeti, yine dehşet: Karısını öldürüp kaçtı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...