Tgrt Haber
20 Ocak 2019 06:05

Yine Sözcü yine ‘gizli çekim’

Sözcü gazetesinde, eski bakan Mehmet Şimşek’in fotoğrafı ile birlikte ‘Eski bakanın market arabası boş kaldı’ şeklinde dün yer alan habere ait fotoğrafın ‘Gizlice’ çekildiği öğrenildi.

Yine Sözcü yine ‘gizli çekim’
mehmet şimşek,gizli çekim,sözcü

Şimşek’in Londra’da bulunduğu, fotoğrafının çekildiğinden haberi olmadığı belirtildi. Şimşek, sosyal medya üzerinden de “ Sözcü gazetesindeki haberi üzülerek okudum. Elimde alışveriş listesi vardı, tamamını alıp çıktım. Markette fiyat listesini incelediğim, market arabasını dolduramadığım kısmı habercinin kendi yorumudur. Habersiz fotoğraf çekip altına hikâye oluşturmak etik bir habercilik değildir” açıklamasını yaptı.

BU İLK DEĞİL!
Sözcü gazetesinde, daha önce de benzer bir haber yer almıştı. Şimşek’le yan yana fotoğraf çektirip röportaj yaptıkları dile getirilmişti, ancak Şimşek “Bana sıradan bir vatandaş gibi gelip fotoğraf çektirdiler” demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...