Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2015 18:50

Yol kesip Davutoğlu'na miting yaptırdılar

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konvoyunun önünü mitinge giderken Bayrampaşalılar tarafından kesildi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başbakan Davutoğlu, programında olmamasına rağmen seçim otobüsünün üzerine çıkarak mini bir miting yaptı.

Yol kesip Davutoğlu'na miting yaptırdılar
davutoğlu, miting,

İstanbul’daki seçim turunu sürdüren Başbakan Davutoğlu, Bahçelievler mitingi ardından Gaziosmanpaşa’ya gitmek üzere yola çıktı. Başbakan Davutoğlu’nun konvoyunun yolu Bayrampaşa girişinde aralarında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de bulunduğu partililer tarafından kesildi. Başbakan Davutoğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşları selamladı. Bir ara otobüsten inmeye niyetlenen Davutoğlu, yoğun ilgi nedeniyle vazgeçti. Daha sonra seçim otobüsünün üstüne çıkan Davutoğlu, programında olmamasına rağmen mini bir miting yaptı. Başbakan Davutoğlu daha sonra otobüsle Gaziosmanpaşa’ya doğru yola çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...