Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2022 15:06

Yolda kalan İETT otobüsünün imdadına vatandaş koştu: Halatla çekerek kurtardılar

Dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan yoğun tipi İstanbul'u etkisi altına alırken Üsküdar'da mahsur kalan bir İETT otobüsü, çevredeki otomobil sürücüleri tarafından kurtarıldı. Otobüsün halatla çekildiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Yolda kalan İETT otobüsünün imdadına vatandaş koştu: Halatla çekerek kurtardılar
iett,otobüs,üsküdar,kar

Üsküdar'da devam eden yoğun kar yağışı herkese zor anlar yaşattı. Karla kaplı yolda mahsur kalan bir İETT otobüsünün yardımına çevredeki otomobil sürücüleri koşarken o anlar kameraya yansıdı. Sürücü, İETT otobüsüne otomobilini halat ile bağlayarak aracı saplandığı yerden kurtardı. Bu esnada trafikteki diğer kişiler de otobüsü iterek destek olmaya çalıştı.

SÜRÜCÜ ÇEKTİ, VATANDAŞLAR İTTİ

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Üsküdar’da Libadiye Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir İETT otobüsü karla kaplanan yolda ilerleyemeyerek mahsur kaldı. Yolda kalan otobüsü gören bir sürücü ise ilginç bir çözüme imza attı. Otomobilini halat ile İETT otobüsüne bağlayan sürücü, karlı yolda kalan otobüsü çekti. Çevredeki diğer vatandaşlar da otobüsü ittirerek destek vermeye çalıştı. Otomobilin İETT otobüsünü halat ile çektiği anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yolda kalan İETT otobüsünün imdadına vatandaş koştu: Halatla çekerek kurtardılar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...