Tgrt Haber
17 May 2022 10:05 - Güncelleme : 17 May 2022 10:27

Kuzenine dehşeti yaşattı! Yolda karşılaştı, kurşun yağdırdı

İstanbul'da yolda karşılaştığı kuzenini aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden kurşun yağdırdı. Yaşanan dehşet anları çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Silah,Saldırı

İstanbul Kağıthane'de aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olan iki kuzen bir sokakta karşı karşıya geldi. Kuzeninin kendisene doğru geldiğini gören Mehmet Şirin Varışlı, konuşmasına bile fırsat vermeden kuzeni Refik Kılıçarslan'ın bacağına sıktı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Varışlı, kuzenini vurduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederken, bacağından vurulan Kılıçarslan ise acı içinde yere kapaklanarak yardım istedi. Silahlar sesini duyan çevrediler hemen durumu ekiplere bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Refik Kılıçarslan, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SİLAHI ÇÖPE ATTI, MUTFAKTA SAKLANDI

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin bir kıraathanede olduğu bilgisini alan polis ekipleri, mekana baskın düzenledi. Ekipleri gören adam, tabancayı çöp kutusuna atarak mutfakta saklanmaya çalıştı.

Polis ekipleri mutfakta saklanan Mehmet Şirin Varış.’lıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...