Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2015 19:43

Yoldan çıkan araç stadın tribünlerine uçtu

10 yaşındaki oğlunun da bulunduğu aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince yaya kaldırımı aşıp kot farkı nedeniyle yolun altında bulunan Nenehatun Stadı’nın tribünlerine uçtu.

Yoldan çıkan araç stadın tribünlerine uçtu
kocaeli, trafik kazası

Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde Ümmühan Kondu içinde 10 yaşındaki oğlunun da bulunduğu aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince yaya kaldırımı aşıp kot farkı nedeniyle yolun altında bulunan Nenehatun Stadı’nın tribünlerine uçtu. Kazayı anne ile oğlu hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza, akşam saatlerinde Tuzla Caddesi  üzerinde bulunan ve Darıca’daki tüm amatör kulüplerin maç yaptığı Nenehatun Stadı yanında meydana geldi. 40 yaşındaki Ümmühan Kondu, kullandığı 41 TH 427 plakalı hafif ticari aracın Tuzla Caddesi üzerinden Bayramoğlu istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçinde 10 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Kondu’nun da bulunduğu hafif ticari araç, bir süre önce çökme nedeniyle yayalara kapatılan yaya kaldırımını aşıp kot farkı nedeniyle yolun altında bulunan Nenehatun Stadı’nın tirübünlerine girerek seyirci koltuklarının üzerine düştü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan anne ve oğlu Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi. Bazı görgü tanıkları, çökme nedeniyle yaya kaldırımın kullanılmadığını, bu nedenle yayaların ana caddeyi kullandığını, sürücünün de 2 yayaya çarpmamak için direksiyonu kırınca kazanın meydana geldiğini söylediler. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...