Tgrt Haber
30 Nisan 2018 10:31

YSK Başkanı Sadi Güven'den partilere flaş çağrı!

Seçim güvenliği ile ilgili konuşan YSK Başkanı Sadi Güven, "Seçim güvenliğiyle ilgili tüm tedbirlerimizi aldık. Mükerrer seçmen yok. Milli Eğitim Bakanlığı ile anlaştık. Halk eğitimlerde partilerin sandıklarda görevlendireceği üyelere eğitim vereceğiz. Üyelerini göndersinler eğitim verelim"dedi.

YSK Başkanı Sadi Güven'den partilere flaş çağrı!
sadi güven,,seçim,,haberler

YSK Başkanı Sadi Güven, gazetecilerin sorularını cevapladı. Seçim güvenliği ile ilgili konuşan Güven, "Seçimler güvenli, mükerrer seçmen yok, sahte seçmen yok, 'sahte oy pusulası kullanıldı' diye bir iddia yok. Bütün bunlar  yokken, daha seçim başlamadan seçim güvenliği üzerinde tartışma yapmak çok doğru  değil" dedi. Partilere de çağrı yapan Güven, "Milli Eğitim Bakanlığı ile anlaştık. Halk eğitimlerde partilerin sandıklarda görevlendireceği üyelere eğitim vereceğiz. Üyelerini göndersinler eğitim verelim" ifadesini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...