Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2022 19:46 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 20:11

Yük treninin altında kalan temizlik işçisi öldü

Karabük’te hemzemin geçitte yük treninin altında kalan temizlik işçisi hayatını kaybetti. Trenin korna sesine rağmen raylara giren gencin ölüme gittiği o anlar ise cep telefonuna yansıdı. Görgü tanıklarına göre; hayatını kaybeden işçisinin, kulağında kulaklık bulunduğu telefonla konuştuğu öğrenildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Polis ekipleri olay yeri çevresinde bulunan meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.
tren,karabük
Polis ekipleri olay yeri çevresinde bulunan meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

Karabük'te hemzemin geçitte trenin çarptığı kişi hayatını kaybetti. Kaza anı ise cep telefonu ve güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Karabük merkezden geçen hemzemin geçidinde bariyerler kapalı olmasına rağmen karşıya geçmeye çalışan Karabük Belediyesi 24 yaşındaki temizlik işçisi Abdülsamet Tunç, gar istikametine gitmekte olan DE 22 078 plakalı yük treninin altında kalarak metrelerce sürüklendi.

Görgü tanıklarına göre telefonla konuşup kulağında kulaklık bulunan Tunç, olay yerinde hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yeri çevresinde bulunan meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak şerit çekti. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrollerde Tunç'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ve olay yerine gelen cumhuriyet savcısının çalışmalarının ardından Tunç'un cansız bedeni Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...