Tgrt Haber
23 Nisan 2016 22:31

Yüksekova'da 50 kilo 280 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonda 50 kilo 280 gram eroin ele geçirildi. Hakkari kent merkezinde de sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 3 kişi tutuklandı.

Yüksekova'da 50 kilo 280 gram eroin ele geçirildi
hakkari, yüksekova,

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri 22 Nisan'da Yüksekova İlçesi'nden batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşınca operasyon yaptı. Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Tespit edilen bir araçta yapılan aramada; Birbirine bantlı ikişer paketten oluşan toplam 98(doksan sekiz) paket olan ağırlığı 50 kilogram 280 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. 21.04.2016 günü İl Merkezinde uyuşturucu alım, satım ticareti ve dağıtımını yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 5 şahıs bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. 22.04.2016 günü çıkarıldıkları adli makamlarca 3 şahıs tutuklanmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...