Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2016 11:50

Yüksekova'da çatışmalar yoğunlaştı!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçleri tarafından başlayan operasyonlar devam ederken, çatışmalar 3 mahallede yoğunlaştı.

Yüksekova'da çatışmalar yoğunlaştı!
Yüksekova, çatışmalar,

Yüksekova'da barikatların kaldırılıp, hendeklerin kapatılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için polis ve askerin 13 Mart'ta başlattığı kapsamlı operasyonlar sürüyor. Genelkurmay Başkanlığı dünkü açıklamasında ilçede şu ana kadar 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve 34 el yapımı patlayıcının imha edildiğini belirtirken, operasyonların da dünden beri Cumhuriyet, Güngör ve Kaniheyder mahalellerinde yoğunlaştığı bildirildi.
Belirlenen hedeflere yapılan top atışının ardından zırhlı araçlarla girilen ve en çok barikat ve hendeğin bulunduğu Orman ve Kışla Mahalleleri'nde ise artık diğer mahallelere göre yüksek düzeylerde bir yoğunluğun olmadığı gözleniyor. 
Yürütülen operasyonlarla birlikte ilçedeki zırhlı araç ve hava hareketliği de sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...