Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2014 19:20

Yüksekova'daki havaalanına inceleme

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı heyeti, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı devam eden havalimanında incelemelerde bulundu.

Yüksekova'daki havaalanına inceleme
hakkari yüksekova, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı, havalimanı inşaatı, Projeler haberleri, Projeler,

İlçe merkezine 5 kilometre mesafede yapımı devam eden Yüksekova Havalimanı inşaatında, bu yıl birçok koldan başlatılan çalışmalar sürüyor. Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal ve Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Mustafa Kaya’dan oluşan heyet bugün helikopterle Yüksekova ilçesine gelerek yapımı süren havalimanın alt yapı inşaatına geçti. Yıldırım ve beraberindeki heyeti Havaalanı Alt Yapı İnşaatı Koordinatörü Şükrü Şengezer ve inşaat müteahhitleri karşıladı. Burada havalimanı pistinde yürütülen çalışmaları denetleyen heyet, çalışmalar hakkında Şengezer’den bilgi aldı. Havalimanı çalışmalarının Kasım ayı itibariyle bitirilmesi hedeflendiği belirtildi. Havalimanındaki incelemelerinin ardından Yüksekova Kaymakamlığı tarafından verilen yemeğe katılan heyet, yemeğin ardından ilçeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...