Tgrt Haber
10 Nisan 2018 13:24

Yunanistan Türk helikopterine uyarı ateşi açtı

Son aylarda Yunanistan tarafından Türkiye yapılan tacizlerin ardı arkası kesilmiyor. Yunan haber kaynakları Yunanistan Türk helikopterine ateş açtığını duyurdu.

Yunanistan Türk helikopterine uyarı ateşi açtı
yunanistan,helikopter

Yunanistan tarafından Türkiye yapılan tacizlerin ardı arkası kesilmiyor. Ege'de On İki Ada bölgesinde, Meis (Kastellorizo) Adası'nın yakınında bulunan Karaada'daki (Ro) Yunan askerlerinin, pazartesi gecesi saat 22.30 sularında bir Türk Sahil Güvenlik helikopterine izli mermilerle ve ters istikamette uyarı ateşi açtıkları iddia edildi.

Yunan medyasındaki iddialara göre, Karaada'daki Yunan askerleri, bölgede bir helikopter uçtuğunu çıkardığı gürültüden fark ettiler. Karanlık olduğundan helikopteri göremediler ve durumu üst makamlara bildirdiler. Kendilerine, gürültünün geldiği yönden aksi istikamette uyarı ateşi açmaları emir verildi. Yunan askeri de izli mermi kullanarak emri yerine getirdi.

Yunan medyasındaki iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...