Tgrt Haber
18 Haziran 2021 16:25

Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı

Balıkesir'den botla Yunanistan'a kaçmaya çalıştıkları tespit edilen FETÖ üyesi 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ'cüler yakalandı
fetö,,firar,,yunanistan,,balıkesir,,operasyon,

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerine göz açtırılmıyor. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden bota binip Yunanistan'ın Midilli Adası'na firar etmeye çalışan 7 FETÖ üyesi gözaltına alındı. Operasyonda 2 de düzensiz göçmen yakalandı.

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN'İN YEĞENİNE HAPİS

FETÖ'yle mücadelede bugün önemli bir gelişme daha yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT operasyonuyla yakalanıp Türkiye'ye getirilen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen hakkındaki soruşturmayı tamamladı. Selahaddin Gülen hakkında "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. İddianame Ankara 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

İSTANBUL'DA FETÖ OPERASYONU

İstanbul'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında, örgütün finans kaynaklarından Kaynak Holding ve ona bağlı şirketlerde çalışan 27 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlar sonucu 22 şüpheli gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...