Tgrt Haber
19 Aralık 2018 13:09

Yunanlardan Türkiye'ye övgü

Yunanistan Pire merkezli Skai TV kanalı yaptığı bir canlı yayında "uluslararası arananlar listesinde olan kişilerin nasıl ileri teknoloji ile öldürüldüklerini" konu alan bir yayın yaptı.

Yunanlardan Türkiye'ye övgü
yunanistan,türkiye,operasyon,teknoloji,tsk,pkk,pyd,ypg,suriye,terör,terörist,iha

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK mensubu sözde üst düzey 4 teröristin yüksek teknolojili silahlarla öldürmesi, Yunan medyasında gündem oldu.

FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYON HATIRLATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın doğusundaki terör örgütü PKK/PYD-YPG kamplarının temizleneceğini açıkladığı hatırlatılan haberde, her an gerçekleşebilecek harekat kapıdayken, Türk ordusunun güç gösterisi yaptığı belirtildi.

Yunan Skai TV kanalında gerçekleştirilen programda TSK'nın sınırları ötesinde 20 günlük bir zaman dilimi içerisinde F-16 jetleri ve yerli üretim SİHA'larıyla operasyon gerçekleştirdiği ifade edildi.

BAŞARILI SINIR ÖTESİ OPERASYONLARI
Türkiye'nin sınır ötesinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla terörde arananlar listesine attığı çizikleri sıralayan Yunan kanalı, bu teröristlerin tümünün ileri teknoloji silahlarla etkisiz hale getirildiğinin altını çizdi.

İşte o programdan görüntüler:

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...