Tgrt Haber
17 May 2022 13:05 - Güncelleme : 17 May 2022 13:12

Yunus Göç 2 aylık bebeğini öldüresiye dövmüştü! Cihan bebeğe kalıcı hasar muayenesi

Gaziantep’te 2 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü görüntülerin internete düşmesiyle tüm Türkiye’nin kanını donduran Yunus Göç’ün yargılanmasına devam edildi. Öz çocuğuna işkence eden sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilirken mahkeme, bebekte kalıcı hasar olup olmadığına ilişin raporun beklenmesi için mahkemeyi erteledi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yunus Göç 2 aylık bebeğini öldüresiye dövmüştü! Cihan bebeğe kalıcı hasar muayenesi
gaziantep

Gaziantep’te 2 aylık Cihan bebeği annesi yanlarında yokken öldüresiye döven Yunus Göç’ün yargılanmasına devam edildi. Savunmasında bir anda kendisini kaybettiğini ve neden vurduğunu bilmediğini söyleyen Yunus Göç’ün tutukluluk hali devam ederken mahkeme, şiddet gören bebekte kalıcı hasar meydana gelip gelmediğine ilişkin Adli Tıp Kurumundan istenen raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

‘NİTELİKLİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS’

Gaziantep’te 2 aylık bebeği Cihan Göç’ü öldüresiye darp ederek ağır yaralayan baba Yunus Göç’ün yargılanmasına devam edildi. Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesinde “Nitelikli öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan sanık Göç, ikinci duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemindeki (SEGBİS) arızadan dolayı katılamadı.

Yunus Göç 2 aylık bebeğini öldüresiye dövmüştü! Cihan bebeğe kalıcı hasar muayenesi

ı. Duruşmada anne Semra Göç’ün avukatı Esra Kantar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatı Şafak Nur Atmaca ile sanık avukatı Muhammed Enes Kayabaş da hazır bulundu. Duruşma, mahkeme heyetinin bir önceki duruşmada talep edilen evrakları kontrol etmesiyle başladı.

Eksik hususların giderilmesini talep eden iddia makamı sanık Göç’ün tutukluluk halinin devamını talep etti. Duruşmada söz alan anne Göç’ün avukatı Esra Kantar ise sanığın tutukluluk halinin devam etmesini istedi.

GÖRÜNTÜLER RAHATSIZ EDİCİ OLDUĞUNDAN HABERİMİZDE YER ALMAMAKTADIR.

Yunus Göç 2 aylık bebeğini öldüresiye dövmüştü! Cihan bebeğe kalıcı hasar muayenesi

KALICI HASAR RAPORU BEKLENECEK

Savunma ve beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti eksik hususların giderilmesini, sanığın tutukluluk halinin devamını, Adli Tıp Kurumundan istenen çocukta kalıcı bir hasar olup olmadığına dair hazırlanacak olan kati raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Babasının darp ettiği Cihan bebeğin ise mahkemenin talebi üzerine yarın Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Nöroloji Polikliniğinde muayene edileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında sosyal medyada yayılan görüntüler tüm Türkiye’nin kanını dondurmuştu. Yunus Göç’ün eşi odada değilken öz bebeğini öldüresiye dövdüğü anlar kayda alınmış, olayın ortaya çıkmasıyla baba tutuklanırken Cihan bebek ise hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Anne ifadesinde, zanlının bebeği dövdüğünden şüphelendiğini, bu sebeple odaya gizlice telefon yerleştirip kamerasını açtığı söylemiş, anne ile bebek devlet korumasına alınmıştı. Tedavisi tamamlanan Cihan bebek hayati tehlikeyi atlatıp sağlığına kavuşurken hakim karşısına çıkan cani baba, hakimin ‘Neden dövdün’ sorusuna, bir anda kendisini kaybettiğini, daha önce bebeğe şiddet uygulamadığını ve neden dövdüğünü bilmediğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...