Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2021 12:40

Yürekleri dağladı: Şehit olmasaydı 1 ay sonra düğünü olacaktı

​Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde kirpi aracına düzenlenen saldırı sonucunda şehit olan er Emrah Arslan'ın 1 ay sonra düğünü olacağı öğrenildi.

Yürekleri dağladı: Şehit olmasaydı 1 ay sonra düğünü olacaktı
şehit,Samsunlu Sözleşmeli Er Emrah Arslan,Emrah Arslan,asker

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde bir kirpi aracına teröristler tarafından düzenlenen saldırıda Samsunlu Sözleşmeli Er Emrah Arslan ile Ordulu Astsubay Çavuş Fatih Güney şehit olurken, 2 asker de yaralanmıştı.

Şehit Arslan’ın Ankara Karapürçek’te bulunan baba ocağına ateş düştü. Babası inşaat işçisi, annesi işitme engelli olan Arslan 7 kardeşin en büyüğüydü. Nişanlı olan Arslan’ın 1 ay sonra ise düğünü olacağı ifade edildi.

1 AY SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

Şehit Arslan’ın komşusu Doğan Durman şehit haberini gece saatlerinde öğrendiklerini belirterek, “Annesi babası Samsun Vezirköprü’deydi. Sadece burada 3 kız 1 oğlan kardeşi vardı. Haberi alındıktan sonra annelerine haberi iletemediler ancak sabaha yakın iletilebildi” dedi.

Ailenin gariban olduğunu söyleyen Durman, “Askerdeki şehit bakıyordu aileye. Şehit haberini alınca yıkıldı hepsi. 7 kardeşler 5 kız 2 oğlandı. Askerdeki şehidin geçen sene nişanını yapmışlardı. Bu sene 1 ay sonra düğünü olacaktı. Düğün hazırlıkları vardı, çeyizliklerini almışlardı. Şehit haberi gelince hepsi yıkıldı” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...