Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2019 18:58

Zafer Çika'nın cenazesini yakınları aldı

İzmir’in Narlıdere ilçesi Çeşme otoyolunda dün geçirdiği kazanın ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren sanatçı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika'nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alındı.

Zafer Çika'nın cenazesini yakınları aldı
demet akbağ,,zafer çika,

Dün saat 19.00 sıralarında İzmir’den Çeşme’ye giderken şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan Zafer Çika, ağır yaralanmıştı. Acil servis ekipleri tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ve durumu ağır olan Çika, ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen gece saatlerinde yaşamını yitirmişti. 

Zafer Çika'nın cenazesini yakınları aldı

Çika'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Çika'nın cenazesi, aralarında kardeşinin de bulunduğu yakınları tarafından alınarak cenaze aracına konuldu. 

Demet Akbağ'ın eşi yapımcı Zafer Çika'nın naaşı, yarın öğle namazını müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Çeşme Alaçatı'da defnedilecek. 

Zafer Çika'nın cenazesini yakınları aldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...