Tgrt Haber
23 Kasım 2021 14:57

Tüfekle otomobil gasp eden zanlıdan gazetecilere pişkin sözler: Çekin, çekin. Benim gibi yıldız bulamazsınız

Bolu’da tüfekle otomobil gasp ettikten sonra yakalanan zanlı ekiplerin sıkı takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen kişinin gazetecilere, ”Çekin, çekin. Benim gibi yıldız bulamazsınız” ifadeleri dikkat çekti.

Tüfekle otomobil gasp eden zanlıdan gazetecilere pişkin sözler: Çekin, çekin. Benim gibi yıldız bulamazsınız
Bolu,Zanlı,Hırsız,Gasp,Otomobil

Bolu’da park halinde olan ve içerisinde sürücüsünün bulunduğu bir otomobil 19 yaşındaki T.K. isimli şahıs tarafından tüfekle gasp edildi. Otomobili gasp eden T.K., daha sonra olay yerinden hızla kaçtı. Büyük korku yaşayan otomobil sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri otomobilin gasp edildiği bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak, şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

HIRSIZIN PİŞKİN İFADELERİ ŞAŞIRTTI

Yapılan çalışmada T.K.’nın gasp ettiği araç terkedilmiş ve kazalı halde bulundu. Kazadan sonra gasp ettiği aracı bırakıp kaçtığı belirlenen T.K., düzenlenen operasyonla evinde yakalandı. Gözaltına alınan T.K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
T.K., adliyeye getirildiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekin, çekin. Benim gibi bir yıldız göremezsiniz Bolu’da” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...