Tgrt Haber
23 Eylül 2015 10:15

Zanlıları kovalayan polis araçları çarpıştı, 2 yaralı

Gaziantep’te gasp zanlılarını kovalayan iki polis aracının çarpışması sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Zanlıları kovalayan polis araçları çarpıştı, 2 yaralı
gaziantep, kaza,

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 23.00 sıralarında Kahvelipınar Mahallesi 77 Nolu Caddesi'nde yaşandı. 21. Sokak'ta Mehmet Şahin Örs’nün cep telefonunu gasp edip, daha sonra bıçaklayıp kaçan zanlıları yakalamaya çalışan polis aracı ile yunus ekiplerine ait motosiklet çarpıştı. Kazada motosikletin üzerindeki 2 polis memuru yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken gasp zanlıları kıskıvrak yakalandı.
Daha önceden aralarında alacak verecek yüzünden anlaşmazlık bulunan Mehmet Şahin Örs ile buluşan Suriye uyruklu kardeşler Mehmet Hasen (21), Ahmet Hasen (19) ve Mahmut Hasen (19) İstanbul’da yanında işçi olarak çalıştıkları babasının kendilerine paralarını vermediğini iddia etti. Olaydan haberi olmadığını söyleyen Mehmet Şahin Örs, cep telefonuyla babasını arayıp görüştü. Babanın iddiaları kabul etmemesi üzerine sinirlenen Suriyeli kardeşler, Mehmet Şahin Örs’ün elindeki cep telefonunu almak istedi. Taraflar arasında yaşanan boğuşmada vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralanan Örs, polise haber verdi. Zanlılar ise cep telefonunu alarak kaçmaya çalıştı. Olay yerine giden polisler, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Kaçan zanlıları ile polis arasında yaşanan sıcak kovalamacada iki polis aracı çarpıştı. Polisler, yaya olarak kaçan ve birden kendi araçlarının önüne çıkan zanlıya çarpmamak için frene basınca arkadan gelen motosikletli polisler, öndeki polis aracına çarptı. Kazada motosiklet üzerindeki 2 polis memuru yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ARKADAŞLARININ KAZA YAPTIĞINI DUYAN POLİSLER HASTANEYE AKIN ETTİ
Gasp olayının zanlıları ise diğer polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürüldü. Kaza yapan motosiklet ve diğer polis aracı, yapılan incelemenin ardından kaldırılırken kazayı duyan polisler hastaneye akın etti. Telefonu gasp edilip bıçakla yaralanan Mehmet Şahin Örs ise ilk önce Düztepe Yaşam Hastanesine, oradan da Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...