Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Kasım 2021 12:17

Enseleneceğini anlayan zehir taciri uyuşturucuları yola saçtı

Bilecik'te jandarma ekipleri tarafından 'dur' ihtarına uymayan bir otomobilden yola uyuşturucu madde saçıldı. Sıkı takibin ardından yakalanan zehir tacirinin yola attığı maddenin, metanfetamin (Meth) diye adlandırılan uyuşturucu olduğu tespit edildi.

Enseleneceğini anlayan zehir taciri uyuşturucuları yola saçtı
Polis,Jandarma,uyuşturucu,Operasyon,Zehir taciri

Bilecik'te Vezirhan Beldesi karayolunda jandarma ekipleri tarafından kontrol noktası kuruldu. Ekiplerin şüphelendikleri bir otomobile 'dur' ihtarı yapılırken, sürücü bir anda hızını arttırarak kontrol noktasından kaçtı.

KAÇARKEN YOLA UYUŞTURUCU SAÇTI

Jandarma ve trafik polisleri tarafından kaça araç takip edilerek kıskıvrak yakalandı. M.K isimli zehir tacirinin kaçtığı sırada arabadan etrafa malzeme attığı, atılan maddelerin 'Bong' olarak değerlendirilen aparat ve bir miktar metanfetamin (Meth) diye adlandırılan uyuşturucu olduğu tespit edildi.

Şahsın ve araç üzerinde yapılan aramalar ise, 1 adet av fişeği, 3 adet 9 milimetre tabanca fişeği, 1-2 gram ağırlığında kubar esrar, 1 gram ağırlığında metanfetamin ele geçirilmiştir. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...