Tgrt Haber
19 Ekim 2021 13:55

Zeytinburnu'da kaza: Tramvay ile araç çarpıştı

Son dakika haberi: Zeytinburnu Akşemsettin durağında tramvay ile bir araç çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken seferlerde aksama yaşandı.

Zeytinburnu'da kaza: Tramvay ile araç çarpıştı
zeytinburnu,kaza,tramvay

Zeytinburnu'nda Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay ile panelvan çarpıştı.

Şehit Nizam Mahallesi G/8 Sokak'ta seyir halindeki 34 BSF 272 plakalı panelvanın şoförü Mustafa Sönmez, tramvay yolundan geçmeye çalışırken Bağcılar yönüne giden tramvayla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan panelvan, tramvay hattındaki elektrik direğine vurdu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SEFERLER AKSADI

Tramvayın sürücüsü kapıları açarak yolcuları tahliye ederken, itfaiye ekipleri de tramvay hattındaki elektrik akımını kesti. Kazada, tramvay ve panelvanda hasar oluştu. Kaza nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki seferler, Kabataş-Akşemsettin ve Bağcılar-Zeytinburnu istasyonları arasında yapılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...