Tgrt Haber
09 Ocak 2022 18:04

Bakkallar için yeni dönem başlıyor: Zincir marketler sigara ve ekmek satamayacak

Fahiş fiyatlarla sıkça gündem olan zincir marketlerde sigara ve ekmek satış yasağı geliyor. TESK Başkanı Bendevi Palandöken zincir marketlerde artık sigara ve ekmek satışının yasak olacağı yeni düzenlemenin önümüzdeki günlerde Meclis’te gelerek yasalaşacağını söyledi.

Bakkallar için yeni dönem başlıyor: Zincir marketler sigara ve ekmek satamayacak
zincir market,sigara,ekmek,bakkal,Bendevi Palandöken

Döviz kurundaki yükselişi bahane ederek ürünlerine fahiş fiyatta zam yapan zincir marketlere ekmek ve sigara satışı yasaklanıyor. Küçük esnafı canlandırmaya yönelik atılacak adımı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken anlattı.

BAKKALLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞMA YAPTIK

Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, 27. Olağan Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulanan Bendevi Palandöken, bakkalların yaşadıkları sorunlar ile ilgili çalışma yürüttüklerini ifade etti.  Bakkalların taleplerini karşılamak ve sorunlarını dile getirmek adına çaba sarf ettiklerini söyleyen Palandöken, hükümet ile ilgili yaptıkları çalışmanın ayrıntılarını paylaştı. 

BAKKALLARDA SATIŞI YAPILACAK

Yaptıkları çalışmanın önümüzdeki günlerde Meclis’e gelerek yasalaşacağını ifade eden Palandöken, yapılan düzenleme ile artık zincir marketlerde ekmek ve sigara satılamayacağını söyledi. Palandöken, ekmek ve sigaranın sadece bakkallarda satışı yapılacağını açıkladı.

Bakkallar için yeni dönem başlıyor: Zincir marketler sigara ve ekmek satamayacak

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...