Tgrt Haber
04 Ocak 2022 10:44

Zonguldak'ta yaralı şahine jandarma ekiplerinden ilk müdahale

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde jandarma ekipleri yolda bulduğu yaralı şahine ilk müdahaleyi yaptı. Sağlığına kavuşturulup tekrar doğaya salınmak istenen şahin Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Zonguldak'ta yaralı şahine jandarma ekiplerinden ilk müdahale
Zonguldak,Ereğli,yaralı şahin,Jandarma

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri örnek bir davranışa imza attı. Sokak hayvanlarına yiyecek ve su yardımlarıyla gündeme gelen Jandarma ekipleri yol kenarında yaralı bir şahin buldu.

İLK MÜDAHALE YAPILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi mevkiinde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma timinin önleyici kolluk devriyesi sırasında bulunan yaralı şahine ilk müdahale yapıldı.

Müdahalenin ardından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tekrar doğaya salınması için yaralı şahini Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Zonguldak'ta yaralı şahine jandarma ekiplerinden ilk müdahale

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...