Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2015 08:01

Zorlu Center'da çıkan yangında bir kişi öldü

Zorlu Holding, Beşiktaş'taki Zorlu Center'in R2 kulesinde çıkan yangında bir kişinin öldüğünü 6 kişinin yaralandığını bildirdi.

Zorlu Center'da çıkan yangında bir kişi öldü
zorlu center, yangın,

Zorlu Holding'den yapılan açıklamada, Zorlu Center'ın R2 kulesinde 9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da bir yangın meydana geldiği belirtilerek, yangında iş ortakları güvenlik şirketinin vardiya amiri Murat Delioğlu'nun hayatını kaybettiği ve 6 personelin hafif yaralandığı bildirildi.
Açıklamada, şunlara yer verildi:
"Vefat eden çalışma arkadaşımızın kaybından büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesinin acısını paylaşıyor, tüm yakınlarına ve çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Yaşanan üzücü yangınla ilgili olarak, başladığı ilk andan itibaren acil müdahale timinin itfaiye ekipleri gelene kadar çalışmalarını sürdürdüğünü ve eşzamanlı olarak itfaiyeye haber verildiğini belirtmek isteriz. Söndürme ve soğutma çalışmaları da hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Yangının çıkış nedeniyle ilgili yetkili merciler gerekli araştırmaları başlatmıştır. Alınan sonuçlarla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağımızı bildiririz. Saygılarımızla."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...