Tgrt Haber
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 09:46

Görev bilinci ve merhamet... Yaralı vatandaşın yardımına koşan kadın polis duygulandırdı!

Beşiktaş'ta otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı. Şans eseri kazaya denk gelen kadın trafik polisi, motosikletlinin yanından bir an olsun ayrılmadı.
 - Yoğun sis kaplayacak!
07 Ekim 2023 - 09:33

Meteoroloji'den sis ve pus uyarısı! 3 bölgede sağanak... İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu (7 Ekim Cumartesi)

Türkiye genelinde dün etkili olan sis ve pus bugün de devam ederken, 3 bölgede de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. İşte il il 7 Ekim Cumartesi hava durumu raporu...
 - 3 ilde zehir tacirlerine darbe!
07 Ekim 2023 - 09:12

Diyarbakır merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 46 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır merkezli 3 ilde 7 aylık çalışma sonrası 99 şüpheliye yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 59 şüphelinden 46’sı tutuklandı.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 09:05

İşyeri basan baba-oğul dehşet saçtı... 1 kişi ağır yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir iş yerine gelen baba-oğul dehşet saçtı. Sopayla darp edilen iş yeri sahibi daha sonra bıçaklandı, dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Hainlerin peşini bırakmak yok!
07 Ekim 2023 - 08:31

Hainlerin peşini bırakmak yok! İstanbul ve Ankara’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Son dakika haberi: İstanbul ve Ankara’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında 1.sınıf emniyet müdürü H. K.'nın da olduğu öğrenildi. 
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 07:27

Kayseri'de yürekleri ağza getiren kaza: Otobüs kontrolden çıktı, 16 yaralı

Kayseri'nin İncesu ilçesinde kontrolden çıkan otobüs ilk olarak refüje ardından aydınlatma direğine çarptı. Kazada aralarında askerin de olduğu 16 yolcu yaralandı.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 07:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı: Yeni atama kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan kararla Gelir İdaresi Başkanlığı'na Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığı'na Yusuf Kıraç ve Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na Alirıza Özdemir atandı.
 - ''Kuş ölür, sen uçuşu hatırla''
07 Ekim 2023 - 06:50

ABD'nin Suriye'de düşürdüğü Türk SİHA'sı için Selçuk Bayraktar'dan tek cümlelik mesaj

Suriye'de bir Türk SİHA'sının ABD tarafından düşürülmesine ilişkin TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 
GÜNDEM - GÜNDEM
06 Ekim 2023 - 23:02

Sağlık ocağında doktorlara dehşeti yaşattılar! Darp anı anbean kamerada 

Kocaeli'deki bir aile sağlığı merkezine gelen hasta ve hasta yakınları, 3 doktora saldırdı. Olayın hemen ardından kaçmaya çalışan 3 kişi, polis tarafından yakalanırken, darp anları olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. 
 - 15 hedef yerle bir!
06 Ekim 2023 - 22:50

Son dakika! TSK vurmaya devam ediyor! 15 hedef yerle bir edildi 

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'ye ait karargah ve barınaklardan oluşan 15 hedefin daha yerle bir edildiğini açıkladı. Yerli ve milli mühimmatların kullanıldığı operasyonlarda çok sayıda terörist öldürüldü.
 - 'Şimdi de olabilir, 10 yıl sonra da...'
06 Ekim 2023 - 21:31

Deprem uzmanı MTA'nın fay haritasını inceleyip 'en riskli bölgeyi' açıkladı 

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) internet sitesindeki canlı fay hatları haritasını güncellendi. Yeni haritaya göre güncel fay hattı 45 ili tehdit ederken deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy MTA'nın haritasını inceleyip değerlendirdi. "Türkiye için yenilenme çabalarını desteklemek gerekiyor" diyen Ersoy, en tehlikeli bölgeyi açıkladı. 
 - 'YPG ile çalışmaktan vazgeçin'
06 Ekim 2023 - 18:55

Son dakika! Bakan Fidan ABD'li mevkidaşıyla görüştü: YPG ile çalışmaktan vazgeçin

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede Irak-Suriye'de terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda kararlılık vurgusu yapıldı. Bakan Fidan, Blinken'a ABD'nin YPG ile çalışmaktan vazgeçmesi gerektiğini ifade etti.
Gündem - Gündem
06 Ekim 2023 - 17:26

Kamyonet ile çarpışan otomobil hurdaya döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hatay'da kamyonet ile çarpışan otomobil adeta hurdaya döndü. Feci kazada, 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
06 Ekim 2023 - 17:14

Taziye evine gitti, 17 bin lirasından oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde taziye evine giden vatandaş, 17 bin lirasını hırsızlara kaptırdı.
 - Katliam gibi kaza!
06 Ekim 2023 - 17:14

Son dakika... Gaziantep'te katliam gibi kaza! Freni patlayan kamyon araçları biçti: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: Gaziantep'te seyir halindeyken freni patlayan kamyon yoldaki araçları ezdi. Feci kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.
Gündem - Gündem
06 Ekim 2023 - 17:10

6 kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonucu yolcu otobüsünün şoförü tutuklandı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde devrilmesi sonucu 6 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı yolcu otobüsünün sürücüsü tutuklandı.
Gündem - Gündem
06 Ekim 2023 - 16:44

6 ilçede nefes kesen operasyon! İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı

İzmir’in 6 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 65 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda uyuşturucu madde ve tütün mamullerinin ele geçirildiği operasyonlar nefes kesti.
Gündem - Gündem
06 Ekim 2023 - 16:37

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım trafik kazası geçirdi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti kongresine katılmak üzere gittiği Ankara'da trafik kazası geçirdi. Yan yoldan çıkan bir otomobille çarpışan Yıldırım hastaneye kaldırıldı.
Gündem - Gündem
06 Ekim 2023 - 16:33

Filmleri aratmayan kuyumcu soygunu: Duvarı delip, kayıplara karıştılar!

Kahramanmaraş’ta bir kuyumcuya duvarı delerek giren hırsızlar, dükkandaki altınları çalıp kayıplara karıştı. Polis hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
 - Eldiven, atkı ne varsa dolaptan çıkarın
06 Ekim 2023 - 16:28

Kar yağışı için tarih verildi! Türkiye'de bu kış nasıl geçecek? Eldiven, bere, atkı ne varsa dolaptan çıkarın...

Kavurucu sıcakların yaşandığı yaz mevsiminin ardından uzmanlardan sert ve yağışlı kış uyarısı geldi. Ekim'in 27-29'unda kuzeyden ciddi bir sistem beklendiğini ifade eden meteorolojik kaynaklar, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya gibi şehirlerde mevsimin ilk karının yağabileceğini kaydetti.
Başa Dön Sona Git