Tgrt Haber
27 Nisan 2022 12:29 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 12:32

Bakan Koca’dan ‘maske’ açıklaması!

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile birlikte kapalı ortamlarda ‘maske’ zorunluluğu kalkarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ‘maskesiz’ ilk günde açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca’dan ‘maske’ açıklaması!

Bilim Kurulu’nun kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.  Kapalı ortamlarda maske zorunluluğunun kalktığını duyuran Erdoğan, “Toplu ulaşım ve sağlık kuruluşlarında maske takımı ise zorunlu olacak” şeklinde konuştu.

BAKAN KOCA’DAN ‘MASKE’ AÇIKLAMASI

Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Yayımlanan genelgeye göre kapalı alanlarda maske zorunluluğu kesin olarak kalktı. Bakan Koca ‘maskesiz’ ilk günde değerlendirme bulundu.

BAKAN KOCA: BİLİM KURULU GEREKTİĞİNDE TOPLANABİLİR

Bakan Koca'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Biz maskenin koruyucu olduğunu, yeri geldiğinde bir enfeksiyon durumu söz konusu ise bir başka kişiye bulaştırmayı önlediğini artık biliyoruz. Pandemi sonrası dönemde de bu alışkanlığın devam etmesi gerektiğini artık biliyoruz.  (Bilim Kurulu) "Gerektiğinde yeniden kurulabilir, şu an için öyle bir durum yok."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
GULSAH DOGAN 3 Mayıs 2022 22:37

SN SAGLIK BAKANININ EMEGİNE YUREGİNE SAGLIK SAYGILAR HURMETLER DİLİYORUM

Sonraki Haber Yükleniyor...