Tgrt Haber
18 Ocak 2022 11:18 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:15

Daha 18 yaşındaydı! Koronavirüs hayattan kopardı

Yalova'da 18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Doğa Ayşe Gülmez, bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Daha 18 yaşındaydı! Koronavirüs hayattan kopardı
Yalova,Koronavirüs,Kovid-19

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Omciron varyantı ile yayılma hızı arttırdı. Kovidin ölüme neden olduğu kişilerde yaşı ve genel sağlık durumu önemli etkenlerden. Koronavirüs bulaşması halinde yaşlıların ve sağlık durumu iyi olmayanların hayatını kaybetme ihtimali daha yüksek olsada gençlerde de ölüm görülüyor.

18 YAŞINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Yalova Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu 12.sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Doğa Ayşe Gülmez, Kovid-19 nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Durumu ağırlaşan Gülmez,  hayata gözlerini yumdu. Gazeteci Gökhan Gülmez’in kızı olan Gülmez'in cenazesi bugün öğle namazı sonrasında Merkez Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında defnedilecek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...