Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ocak 2022 08:37 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:15

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor

Son dakika haberi: Koronavirüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplantı yapacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
sağlık,fahrettin koca,koronavirüs bilim kurulu

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün 17:30'da video konferans yöntemiyle toplanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 403 bin 836 Kovid-19 testi yapıldı, 64 bin 935 kişinin testi pozitif çıktı, 162 kişi yaşamını yitirdi.

Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, aşı randevusu çağrısı yaparak, "Birçok kişi, randevu aldığı halde aşısını yaptırmaya gelmiyor. Aşılarını olanların hastalığı genellikle çok kolay atlattıklarını bildikleri halde! Aşı için ayrılacak zaman işinizi aksatmaz ama hastalığa aşısız yakalanırsanız bütün düzeniniz aksayabilir. Randevunuza sadık olun" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...