Tgrt Haber
17 Mart 2014 18:31

Metallica, İstanbul'da konser verecek

Heavy metalin efsanevi gruplarından Metallica, İstanbul'da konser verecek.

Metallica, İstanbul'da konser verecek
Metallica, İstanbul'da konser verecek,metallica konseri,efsanevi grup,

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, grubun istek parçalardan oluşacak özel konseri, 13 Temmuz'da İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek. Metallica, ilk kez gerçekleştireceği "Metallica By Request" projesiyle hayranlarını interaktif konserle tanıştıracak. Biletler, yarından itibaren tüm Biletix satış noktaları ve "biletix.com" üzerinden satışa sunulacak. Avrupa'da birçok farklı şehrinde oluduğu gibi Metallica konser biletini internet üzerinden alan müzikseverler, izleyecekleri konserde çalınacak şarkıları oylama hakkına sahip olacak ve Metallica'nın 30 yılı aşkın süredir kaydettiği 140'dan fazla parça ile şarkı listesini oluşturabilecek.
Konserin açılışını, birçok şehirde oylama sonucu en çok istek alan "One" ve "Master of Puppets" ile yapacak Metallica, 18 şarkıdan oluşan sahne şovundaki 17 şarkıyı verilen oylara göre belirleyecek. Metallica ekibi, konserin son şarkısını ise yeni parçaları arasından seçecek. Metallica hayranları, "www.metallicabyrequest.com" sitesinden diğer müzikseverlerin hangi şarkılara oy verdiğini ve oylama sonuçlarına ulaşabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...