Tgrt Haber
08 Şubat 2014 08:58

‘Para Avcısı’ vizyona girdi

Merakla beklenen ‘Para Avcısı’ vizyonda. Leonardo Di Caprio’nun başrolde olduğu film, Oscar’ın en güçlü adaylarından biridir.

‘Para Avcısı’ vizyona girdi
‘Para Avcısı’ vizyona girdi, para avcısı vizyonda, para avcısı filmi, para avcısı,

Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Wall Street borsasında her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. Profesyonel hayatının yanı sıra son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun da içindedir. Kraliçe Alcmene, ülkesini barış içinde yaşatmayı hayal etmektedir. Alcmene’in Zeus’tan olan savaş tanrısı oğlu Herkül, kimliğini gizler. Herkül, Hebe’ye âşık olur, savaşçı dostlarıyla ittifak kurar. krallığı ve sevdiği kadını kurtarıp Yunan tanrılarının arasına adını yazdırmak için geri döner.  
Gerçek olaylara dayanan Mr. Banks, Disney klâsiği Mary Poppins’in beyazperdeye taşınma hikâyesinin hiç anlatılmayan perde arkasını ve Walt Disney ile yazar P. L. Travers arasındaki her şeyi raydan çıkaran hırçın ilişkiyi  anlatıyor. İlerleyen yaşına rağmen karşı konulamaz bir cazibesi olan yakışıklı Jep Gamberdella, Roma’nın tadını sonuna kadar çıkarmaktadır. Onun için masumiyetini koruyan tek şey hâlâ hayallerinde yaşattığı eski aşkıdır. Film, sıradan, kurallara uyan, kesinlikle vasat bir LEGO mini figürüyken, yanlışlıkla en olağanüstü kişi ve dünyanın kurtuluşunun anahtarı olarak ilân edilen Emmet’ın hikâyesini konu alıyor. Üniversitedeki öğretim görevini kaybettikten sonra kullanılmayan bir havaalanında güvenlik görevlisi olarak çalışmayı seçen Feramus ile çalıştığı taşra belediyesinin tiyatrosu kapatılınca hayatla inatlaşmak adına bir camiide ölü yıkayıcı olarak çalışmayı kabul eden Betül’ün fırsat bulamadıkları hüzünlü aşkları etrafında gelişiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...