Tgrt Haber
16 Kasım 2016 00:01

36. İstanbul Film Festivali’ne başvurular başladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali, 5-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye yapımı filmler için başvurular açıldı.

36. İstanbul Film Festivali’ne başvurular başladı
36. İstanbul Film Festivali, İstanbul Kültür Sanat Vakfı,

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 1982 yılında bir sinema haftası olarak başlayan, İstanbul’un en uzun soluklu, Türkiye’nin en büyük sinema etkinliği İstanbul Film Festivali, 2017’de 36'ncı yaşını kutlayacak. 36. İstanbul Film Festivali, 5-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 36. İstanbul Film Festivali, dünya sinemasının en çok konuşulan örneklerinden Türkiye sinemasının en yeni yapımlarına, klasiklerden yeni keşiflere, iz bırakan başyapıtlardan kült yapıtlara, söyleşiler ve özel gösterimlerle geliyor.

BAŞVURULAR AÇILDI

Türkiye yapımı filmler için 36. İstanbul Film Festivali’ne başvurular açıldı. Festival programında Türkiye Sineması bölümünde yer alacak filmler için son başvuru tarihi 31 Ocak 2017. Başvurular film.iksv.org internet sitesi üzerinden yapılacak.  36. İstanbul Film Festivali’nde Türkiye Sineması bölümündeki filmler Ulusal Altın Lale Yarışması, Yeni Türkiye Sineması, Ulusal Belgesel Yarışması ve Ulusal Kısa Film Yarışması başlıkları altında izleyicilerle buluşacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...