Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2017 18:05

4 gün, 5 şehir, 6 farklı oyun

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, sanat dolu bir haftayı geride bıraktı.

4 gün, 5 şehir, 6 farklı oyun
kültür sanat,

Geçtiğimiz hafta başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler’in paylaştığı 'Binde Bir Gece Diyalogları' adlı komedi oyunu İzmir ve Bursa’da, usta oyuncu Burak Sergen ve Onur Kırat'ın yer aldığı 'Bir Hayvanat Bahçesi Hikayesi' oyunu İzmir’de, başrolleri Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Kerem Alışık’ın paylaştığı 'Frankenstein' oyunu Adapazarı’nda, Birol Güven’in yazdığı ve 6. Sezonu ile rekora giden başrollerini Levent Ülgen ve Goncagül Sunar’ın oynadığı 'Yatak Odası Diyalogları' oyunu Moi Sahne’de, Bosh Çevre Çocuk Tiyatrosu işbirliği ile 'La Fonten Orman Mahkemesi’nde' oyunu Bitlis’te, HDI Sigorta sponsorluğunda 'Kahraman Kurtarıcı' oyunu da Grand Pera'da perde açtı.


Kerem Alışık, “Ülkemizin dört bir yanında bizimle buluşmaya devam eden tüm izleyicilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Onların alkışı bizi yüreklendiriyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...