Tgrt Haber
30 Aralık 2013 13:23

Altın elbiseyi 8 kişi aldı

Kahramanmaraşlı kuyumcunun ürettiği 78 bin parça altından oluşan 300 bin liralık altın elbise, 8 müşteri tarafından satın alındı.

Altın elbiseyi 8 kişi aldı
kahramanmaraşlı kuyumcu, 78 bin parça altından oluşan elbise, 8 müşteri tarafından satın alındı,

Kuyumculuk şirketinin sahibi Ahmet Atakan, yaptığı açıklamada, kimsenin cesaret edemediği tasarımlar yaparak satışa sunduklarını belirtti. Altından yapılan elbiseyi 7 ustanın tek tek işleyerek 15 günde ortaya çıkardığını söyleyen Atakan, "Elbisenin şu andaki fiyatı 300 bin lira civarında" dedi. Altın kasalarında sakladıkları elbise satışının iyi gittiğini anlatan Ahmet Atakan, şöyle konuştu: "Satamayız dedik ama satışı da güzel oldu. Şu ana kadar 8 tane sattık. Siparişlerimiz var, yapmaya ve satmaya devam edeceğiz. Bu yıl sonuna kadar da toplam 10 tane altın elbise satmış olacağız. Ekonomik kriz herkesi etkilemedi, parası olan da çok memleketimizde. Bu elbiseyi almak için sırada bekleyenler de var. Ekonomik kriz, dolar ve altın fiyatındaki değişimler fark etmiyor, farklı bir şey yaptığınızda hepsini aşabiliyorsunuz " dedi.
Müşterilerini gizli tuttuklarını ancak talebin daha çok iş adamları ve aşiret ağalarından geldiğini dile getiren Atakan, elbisenin uzunluğuna, giyecek kadının kilosuna göre elbise fiyatının değiştiğini, 700-800 bin liralık yeni bir elbise üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...