Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2020 17:29

Altın Portakal Film Festivalinde sağlık çalışanları unutulmadı

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) kahramanca mücadele eden sağlık çalışanları 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde de unutulmadı. 3-10 Ekim'de gerçekleştirilecek festival için bu yıl iki afiş belirlendi. Afişlerin birinde sinema sanatçısı Fatma Girik, diğerinde ise sağlık çalışları olacak.

Altın Portakal Film Festivalinde sağlık çalışanları unutulmadı
57,

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl iki afiş kullanılacak.Afişlerin birinde sinema sanatçısı Fatma Girik yer alırken diğerinde yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) kahramanca mücadele eden sağlık çalışanları yer alacak.

 

Sağlıkçılara moral olsun

Altın Portakal heykelciğini havaya kaldıran genç bir sağlık çalışanının tasvir edildiği afiş ile sağlık emekçilerine bu zor dönemde moral vermek amaçlanıyor.

Altın Portakal Film Festivalinde sağlık çalışanları unutulmadı

Açık hava sinemalarında yapılacak

Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesince 3-10 Ekim'de gerçekleştirilecek festivalin tüm film gösterimleri açık hava sinemalarında yapılacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...