Tgrt Haber
17 Aralık 2017 19:24

Anadolu Ateşi Gürcistan'da

Anadolu Ateşi dans topluluğu, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gösteri düzenledi.

Anadolu Ateşi Gürcistan'da
gürcistan,,anadolu ateşi,

Dünya turnesine iki gün önce Batum'da başlayan Anadolu Ateşi, başkent Tiflis'te Gürcü sanatseverlere gösteri sundu.Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun, Türkiye ile Gürcistan arasındaki diplomatik ilişkilerin 25. yılı dolayısıyla başkent Tiflis'te düzenlediği gösteri, büyük ilgi gördü.Tiflis'in Merkez Konser Salonu'nda düzenlenen gösteriyi, Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Fatma Ceren Yazgan, Gürcü bakanlar, diplomatlar, iş adamları ve sanatseverler izledi.

Gösterinin ardından basın açıklaması yapan Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Gürcistan ile Türkiye'nin kültürlerinin birbirine yakın olduğunu belirtti.Bugün Anadolu Ateşi olarak 5 bininci gösterilerini yaptıklarını söyleyen Erdoğan, Batum'daki gibi bugün de burada salonun dolduğunu ifade etti.  Tiflis'te yarın düzenlenecek gösteri ile Anadolu Ateşi'nin Gürcistan turnesi sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...