Tgrt Haber
05 Ocak 2022 10:38

Annem filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Annem filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu...

Annem filminin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edilenler arasında yerini aldı. Sadakatsiz dizisi bu akşam yayınlanmayacağı için onun yerine izleyici ile buluşacak "Annem" filmi, şimdiden gündemde yerini aldı. Peki, "Annem" filmi oyuncu kadrosunda kimler var, Annem filminin 2.si çıkacak mı? Haberimizde...

Annem filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Annem filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu...
annem filmi,kanal d,sadakatsiz,annem film konusu

Annem filminin oyuncu kadrosu ve konusu gündemde! Vizyona girdiği dönem itibari ile sık sık konuşulan ve izleyenlere duygulu anlar yaşatan Annem filmi, sinemaseverleri oldukça etkilemişti. Bu akşam Sadakatsiz dizisi yerine ekrana gelecek "Annem" filmi  nerede çekildi, kaç dakika, konusu nedir, oyuncuları kim? sorularının cevabı haber detaylarında...

ANNEM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Anne kızın hayat hikayesini konu edinen Annem filmi'nde, Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kız olarak izleyici ile buluşmaktadır. Nazlı'nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmaya göze alan, imkansızlıkları mümkün kırmaya çalışan özverili bir kadındır. Üniversiteyi kazandıktan sonra doğup büyüdüğü köyden ve kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından annesinin yanına geri dönmeye karar verir ve filmde anne kızın başına gelenler ele alınır.

Annem filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Annem filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu...

ANNEM FİLMİNİN OYUNCULARI KİM? | OYUNCU KADROSU

Annem filminin oyuncu kadrosunda birbirinden yetenekli ve başarılı isimler yer alıyor. İşte, Annem filminin oyuncu kadrosu:

  • Sumru Yavrucuk
  • Özge Gürel
  • Sercan Badur
  • Fatma Toptaş
  • Fulya Özcan
  • Zuhal Acar
  • Tuna Orhan
  • Itır Esen

Annem filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Annem filmi nerede çekildi? Oyuncu kadrosu...

ANNEM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Duygu yüklü senaryosu ile hafızalara kazınan Annem filmi, Kırklareli'nin Merkez Armağan köyünde çekilmiştir.

SUMRU YAVRUCUK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1961 yılında Ankara'da dünyaya gelen Sumru Yavrucuk, 1977 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı'na kayıt olmuştur ve şan-tiyatro bölümlerinde eğitim almıştır. 1979 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne geçiş yapan Yavrucuk, 1982 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'nın kadrosuna geçmiştir ve hala Devlet Tiyatroları'nın oyuncuları arasında yer almaktadır. İlk olarak, 1988'de "Önce Canan" adlı yerli dizi ile kariyerine başlayan Yavrucuk'un sinema ile ilk buluşması 1990 tarihli "Yorum Yok" adlı film ile gerçekleşmiştir. 

Sumru Yavrucuk, sağır ve dilsizlerin kullandığı işaret dili olan Gestuno'ya hakim bir konuşmacı olarak da bilinmektedir. On yıla yakın bir süre sağır dilsizlerden oluşan bir sessiz tiyatro grubuna yönetmenlik yapan Sumru Yavrucuk, bu grupla beraber sahnelediği "Susuz Yaz" adlı tiyatro oyununda, Türkiye Sağır Dilsizler Mim Festivali'nde "En İyi Yönetmen" ödülünü kazanmıştır.

Altın Portakal, Afife Jale ve Avni Dilligil başta olmak üzere birçok ödülü bulunan Sumru Yavrucuk, 1.68 metre boyunda, 58 kilo ve Akrep burcudur.

Onlarca dizi, film ve tiyatro oyununda yer alan Sumru Yavrucuk, sanat hayatına başarılı bir şekilde devam etmektedir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...