Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2022 00:30 - Güncelleme : 10 May 2022 00:52

13 yıllık bekleyiş sona erdi! Avatar: The Way of Water filminin fragmanı yayınlandı

Ünlü yönetmen James Cameron imzalı Avatar filminde bekleyiş sona erdi. Serinin devam filmi olan Avatar: The Way of Water 13 yıl sonra tekrar izleyici ile buluşacak. 16 Aralık 2022’de vizyona girmesi beklenen filmde ilk resmi fragman yayımlandı. Görsel şölene doyacağımız filmde tanıdık simalar tekrar karşımıza çıkarken şimdiden rekorlara göz kırptı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 yıllık bekleyiş sona erdi! Avatar: The Way of Water filminin fragmanı yayınlandı

Bilimkurgu türündeki filmlerin başında gelen Avatar, 2009 yılında yaptığı çıkış ile hala hafızalarda tazeliğini koruyor. Gişe rekorları kıran ve tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi olan Avatar, 13 yıllık aranın ardından yeniden izleyicisi ile buluşacak. Yönetmen koltuğuna yine James Cameron’ın oturacağı filmin devam serisindeki ismin Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu) olarak açıklandı.

ÇAĞIN ÖTESİNDE GÖRSEL EFEKTLER

16 Aralık 2022’de sinemalarda olacak filmin ilki çağının ötesindeki görsel efektleriyle gündeme gelerek ödülleri tek tek topladı. Oscar’da en iyi görüntü yönetmenliği, en iyi sanat yönetmenliği ve en iyi görsel efekt gibi teknik dallarda ödül alan film adeta ödül yağmuruna tutuldu. 

BEYAZ PERDEDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Filmin etkisi yıllar geçmesine rağmen hafızalarda tazeliğini korurken Avatar: The Way of Water filminden ilk resmi fragman geldi. Fragmanda Na’Vi’leri Pandora’nın kıyı şeridinde görülürken Atlantis’i aratmayacak kadar çok su altı çekimi mevcut. Filmdeki ana karakterlerden biri insan diğeri Na’Vi olan 2 çocuğu olduğunu görüldü.  Filmde tanıdık simalara ve ejderha benzeri canlılara yer verildiği dikkat çekerken şimdiden rekorlar kırılacağı öngörülüyor. 

13 yıllık bekleyiş sona erdi! Avatar: The Way of Water filminin fragmanı yayınlandı

TANIDIK SİMALAR TEKRAR KARŞIMIZDA

Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder ve Matt Gerald gibi orijinal yapımda gördüğümüz oyuncuları tekrar bir araya geldi.  Kadroya ayrıca Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel ve CJ Jones gibi yeni isimler de katıldı.

2 YIL ARA İLE DEVAM FİLMLERİ GELİYOR

Seriyi takip eden devam filmleri 2024, 2026 ve 2028 yıllarında vizyona girecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...