Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ocak 2014 14:31

Aysal, '2014'te önemli atılımlar yapacağız'

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, 2013 yılında Galatasaray'a yakışır başarılar elde ettiklerini, 2014'ün, en önemli atılımları yapacakları bir yıl olacağını söyledi.

Aysal, '2014'te önemli atılımlar yapacağız'
galatasaray külübü başkanı, ünal aysal, sarı-kırmızı,

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Ocak 2014 sayısındaki yazısında, başkan olarak 3. yılbaşını geçirdiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Geriye dönüp baktığımda henüz tamamlanmamış olmasına rağmen yapılaşma sürecinde önemli bir mesafe aldığımızı, başta 2011 olmak üzere, 2012 ve 2013'ün önemli sorunlarını geride bıraktığımızı, pek çok cephede mücadele verirken Galatasaray'a yakışır başarılar elde ettiğimizi görüyorum. 2013 ile ilgili en sevindiğim, en gurur duyduğum hususların başında, Avrupa başta olmak üzere dünyanın hemen her köşesinde Galatasaray'a olan ilginin, Galatasaray sevgi ve saygısının yeniden ve büyük bir enerjiyle canlanmış olması geliyor." Galatasaray'ın hemen hemen her branşta Avrupa'nın en üst düzey kulvarlarında mücadele ettiğini vurgulayan Aysal, şunları kaydetti:
"Bir başka aşama Galatasaray'ın yönetim ve yeniden yapılanma açısından kat ettiği mesafeyle ilgili. Türk sporunun farklı hedefleri olan lider kulübünün gerek yönetimi gerekse profesyonel kadro ve organizasyonu bu hedefleri gerçekleştirecek vizyon, yapı ve kadro kalitesinde olmalı. 2013'te bu konuda da atılmış önemli adımlarımız oldu ama 2014'te de kat etmemiz gereken daha önemli ve yeni mesafeler mevcut." Dergideki yazısında 2014 yılı hedeflerini de anlatan Ünal Aysal, şu görüşleri aktardı: "2014, Galatasaray'ın geleceğini bugünden inşa etmemiz bakımından en önemli atılımları yapacağımız yıl olacak. Yeni yılda stratejik önceliğimizi bir yandan başta futbol, basketbol, voleybol ve yüzme olmak üzere tesislerimizi yenilemeye, diğer yandan geleceğin şampiyon takımlarını kurmaya ve sporcularını yetiştirecek altyapıları inşa etmeye verdik. Futbol altyapımızda Türkiye'deki organizasyonumuz baştan sona yenilerken Avrupa ve özellikle Almanya'dan altyapıda işbirliği konusunda gelen önemli teklifleri sonuçlandırma aşamasındayız. Bu konuda attığımız somut adımlar ve üzerinde çalıştığımız 5 yıllık plan ve yol haritamız yılın ilk aylarında camiamızla paylaşacağımız en büyük ve en önemli projemizdir. Burada hedefimiz sadece kendimiz için şampiyon oyuncular yetiştirmekle sınırlı değil, bunun çok ötesinde elit sporcu ithal eden bir ülkenin elit sporcu ihraç eden kurumu olmak. Bunu başarabilecek vizyona da, potansiyele de sahibiz."Aysal ayrıca, 2014 yılında bir diğer önceliklerinin camia içindeki kırgınlıkları unutturacak bir dostluk ortamının yeniden oluşturulması olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...