Tgrt Haber
11 Ocak 2022 15:36

"Benden Ne Olur?" filminin konusu nedir, oyuncuları kim? "Benden Ne Olur" filmi ne zaman vizyona girecek?

"Benden Ne Olur" filminin vizyon tarihi belli oldu! Filmin konusu, oyuncu kadrosu ve sinemada izleyici ile buluşacağı tarih araştırılmaya başladı. Sosyal medya fenomeni Aslı Kızmaz'ın "Benden Ne olur" adlı kitabından uyarlanan komedi filminin yönetmen koltuğuna Murat Şenöy otururken filmin senaryosunu Aslı T. Kızmaz ve Müge T. Öztürk üstleniyor. İşte, Benden Ne Olur filminin detayları haberimizde...

"Benden Ne Olur?" filminin konusu nedir, oyuncuları kim? "Benden Ne Olur" filmi ne zaman vizyona girecek?
benden ne olur,hazal kaya,enis arıkan,onur tuna,film,sinema

Aslı Kızmaz'ın "Benden Ne Olur" adlı kitabından aynı ad ile uyarlanan filmin vizyon tarihi yaklaştı, Benden Ne Olur filminin oyuncu kadrosu, konusu merak edilmeye başladı. Komedi filmi olan Benden Ne Olur; Medyapım, Ay Yapım, CJ Entertainment Türkiye ortaklığı ile çekildi ve beyazperdeye taşındı. Ben Ne Olur filmi, Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci gibi sevilen oyuncuların bir araya gelmesinin ardından çok yakında beyazperdede olacak. İşte, filme dair detaylar...

"Benden Ne Olur?" filminin konusu nedir, oyuncuları kim? "Benden Ne Olur" filmi ne zaman vizyona girecek?

BENDEN NE OLUR FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK? | FRAGMANI

"Benden Ne Olur" filmi izleme süresi 1 saat 53 dakikadır ve 14 Ocak Cuma 2022'de vizyona girecek. İşte, filmin fragmanı:

 

BENDEN NE OLUR FİLM KONUSU NEDİR?

14 Aralık Cuma günü vizyona girecek "Benden Ne Olur?" filmi, bu cuma vizyona girecek! Filmin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan,  Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi ve Tarık Papuççuoğlu gibi isimler bulunduğu film, konusunu ise adı ile aynı olan kitaptan alıyor. 

"Benden Ne Olur?" filmi, deli dolu bir kadın olan Sertab Bal'ın (Hazal Kaya) maceralarını ele alıyor. Hayatı ile ilgili kararlarında sürekli fikir değiştiren, çevresinin ondan beklediği düzenli bir yaşam tarzını benimseyemeyen Sertab, kimlik arayışındadır.

Bir gün yanlışlıkla ablası Harika'nın (Nur Fettahoğlu) evini yakmasının ardından, hayatı bambaşka bir hal alır. Bir anda evsiz ve parasız kalan Sertab, ablasının "Senden hiçbir şey olmaz!" sözü üzerine kendisine bir söz verir. "Benden ne olur herkese göstereceğim" diyerek harekete geçen Sertab'ın ünlü oyuncu Soner ile başlayan ilişkisi planlarının alt üst eder.

Farklı yapısı ve hayata bakış açısı sayesinde başına gelenler ile mücadele etmeye çalışan Sertab'ın hayat hikayesini beyazperdede izlemeye sayılı günler kala, filmin, filmde yer alan başarılı oyuncular ile birlikte izleyenleri güldürmesi bekleniyor. 

"Benden Ne Olur?" filminin konusu nedir, oyuncuları kim? "Benden Ne Olur" filmi ne zaman vizyona girecek?

"BENDEN NE OLUR" FİLMİNİN OYUNCULARI | OYUNCU KADROSU

Benden Ne Olur filminin oyuncu kadrosu araştırılmaya devam ediyor. İşte, yeni komedi filminin oyuncuları...

  • Hazal Kaya
  • Onur Tuna
  • Enis Arıkan
  • Nur Fettahoğlu
  •  Elçin Afacan
  • Cem Belevi 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...