Tgrt Haber
03 Şubat 2022 15:10 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 15:19

Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen'in konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

"Bergen" filminin vizyon tarihi belli oldu ve ilk tanıtımın ardından, Bergen'in konusu, oyuncuları, ne zaman çıkacağı ise sinemaseverler tarafından araştırılmaya başladı. Acıların kadını olarak bilinen Bergen'in hayatını konu edinen filmde, Bergen'i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor ve filme dair detaylar şimdiden merak ediliyor. Erdal Beşikçioğlu ise Bergen'in katili Halis Serbest olarak izleyici ile buluştuğu Bergen filmine dair merak edilenler haberimizde...

Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen'in konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...
bergen,vizyon tarihi,bergen filmi,farah zeynep abdullah,erdal beşikçioğlu,halis serbest

"Bergen filmi ne zaman çıkacak, Bergen filminin konusu nedir, oyuncuları kim, gerçek hikayeden mi uyarlandı?" sorularının cevabı merak ediliyor. 2022 yılında vizyona girmesi beklenen Bergen filminin ilk tanıtımı paylaşıldı ve daha ilk dakikalarda binlerce kişi tarafından izlendi. Yayınlanan sahneleriyle izleyenleri şimdiden etkileyen Bergen filminin vizyon tarihi, konusu, oyuncularına dair merak edilenler haberimizde...

BERGEN FİLMİ FRAGMANI İZLE

Bergen filminin ilk tanıtımı yayınlandı. İşte, izleyenleri derinden etkileyen ilk fragman...

BERGEN FİLMİ VİZYONA NE ZAMAN GİRECEK | VİZYON TARİHİ

Uzun süredir gündemde yer alan Bergen filminden ilk tanıtım paylaşıldı. Filmin başrolünde Bergen'i Farah Zeynep Abdullah canlandırırken; filmin vizyona gireceği tarih 4 Mart 2022 olarak belirlendi. 4 Mart Cuma 2022'de sinemada izleyicisi ile buluşacak film için geri sayım başladı. 

Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen'in konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

BERGEN FİLMİNİN KONUSU NEDİR

Bergen filmi, eski eşi Halis Serbest tarafından vurularak öldürülen arabesk müziğin sevilen isimlerinden Bergen'in hayat hikayesini ele alıyor. Hayatı boyunca birçok zorlukla mücadele etmek zorunda kalan Bergen, Arabesk müziğin önde gelen isimlerinden biridir ve evliliği boyunca kocasından şiddet görmüştür.  

Eşinin azmettirmesiyle, yüzüne atılan kezzap yüzünden; iki gözünü kaybeden Bergen, boşandığı kocası tarafından vurularak öldürülmüştür. Bergen'in hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı filmde, Bergen'i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. 

Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen'in konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

BERGEN FİLMİNİN OYUNCULARI KİM? | OYUNCU KADROSU

Bergen filminde yer alan oyuncular:

  • Farah Zeynep Abdullah
  • Erdal Beşikçioğlu
  • Tilbe Saran’ın
  • Ali Seçkiner Alıcı
  • Nergis Öztürk
  • Şebnem Sönmez
  • Ahmet Kayakesen
  • Nurcan Eren
  • Suzan Kardeş
  • Arif Pişkin

BERGEN'E VE FİLME DAİR...

Gerçek bir hayat hikayesinin ele alındığı filmde, Belgin Sarılmışer olan "Bergen" 15 Temmuz 1959 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine 1982 yılında çıkardığı "Şikayetim Var" adlı albüm ile başlayan Bergen, 31 Ekim 1982'de kocası tarafından yüzüne atılan kezzap sebebi ile iki gözünü de kaybetmiştir.

Sonrasında, sol gözü görme tekrar görmeye başlayınca ve sağ gözünün hasarı sebebiyle, saçlarını sağ gözünün üzerine atarak, bazen de güneş gözlüğü takarak farklı stili ile akıllarda kalmıştır.

1986'da yayınladığı 4. stüdyo albümü olan "Acıların Kadını"nı albümü ile kendi hayat hikayesini anlatan ve albümle aynı ad verilen  filmde oynamasının ardından "Acıların Kadını" olarak tanınmaya başlamıştır. Sanat yaşamı boyunca "Sen Affetsen Ben Affetmem", "Kader Diyemezsin", "Benim İçin Üzülme", "Elimde Duran Fotoğrafın", "Neden Dönmesin?" gibi şarkılara ses veren Bergen, tahilsiz bir şekilde öldürülmüştür.

14 Ağustos 1989'u 15 Ağustos'a bağlayan gece,  Adana'da, boşandığı eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak öldürülen Bergen, memleketi Mersin'de defnedilmiştir. Mersin'deki asri anıt, mezarlık ziyarete açıktır.

Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen'in konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

BERGEN'İN MEZARI NEDEN KAFESİN İÇİNDE?

Arabesk müziğin kraliçesi olarak bilinen Bergen'in mezarını kafes içindedir ve sebebi birçok kişi tarafından merak edilir. Kocası Halis Serbest tarafından öldürülen ve öldürülmeden önceki yıllarda da birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalan, şiddet gören Bergen'in mezarının kafes içinde olmasının sebebi, Halis Serbest'in Bergen'i vurduktan sonra "Seni mezarında bile rahat bırakmayacağım" demesidir. Bergen'in annesi, bu nedenle, kızının mezarını saran kocaman bir kafes yaptırmıştır. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...