Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Haziran 2021 11:43

Bisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştu

Turkcell’in ana sponsorluğunda düzenlenen Turkcell GranFondo Serisi’nin başlangıç yarışı olan İstanbul ayağı; iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismi bir araya getirdi. Bin amatör bisikletçinin yarışmasını izlemek için Beykoz’a gelen ünlüler arasında Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Gül Gölge, Hande Demir, Emel-Nejdet Ayaydın, Burcu Şendir gibi isimler yer aldı.

Bisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştu
turcell,,Gül Gölge,,hande demir,,sanat,

Turkcell GranFondo Serisi'nin başlangıç yarışı olan İstanbul ayağı; cemiyet, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Boğaz'ın manzarasında 15 ülkeden bin amatör bisikletçinin mücadele ettiği yarışı, aralarında Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Gül Gölge, Hande Demir, Emel-Nejdet Ayaydın, Burcu Şendir, Melda Aksu, Ferruh Karakaşlı ve Nergis Pekuysal'ın da bulunduğu birçok önemli isim yerinde izledi.

Bisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştuBisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştuÜnlü isimlerin ilgi gösterdiği yarışta sporcular hem İstanbul'un güzel noktalarından birinde mücadele etti hem de pandemi döneminde vefat eden sağlık çalışanlarının çocukları için eğitim bursu sağlanmasına destek oldu. Ünlü isimler, teknolojik atıklara dikkat çekmek amacıyla mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak'ın teknolojik atıklardan tasarladığı bisiklete de ilgi gösterdi.

Bisikletsever ünlü isimler Turkcell GranFondo İstanbul'da buluştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...